TRY -OUT van de PASSION in de Hervormde Kapel

Op zondagavond 25 maart brengt Koorbizniz Oosterwind, een geheel nieuwe versie van de ‘Passion’ ten gehore in de Hervormde Kapel.
In deze ‘Passion’ wordt een verbinding gemaakt tussen het lijdensverhaal van Jezus en de Nederlandstalige popmuziek, welke vaak prachtige teksten en melodieën bezit. Door het gebruik van hedendaagse liederen wil het koor het lijdensverhaal dichterbij de actualiteit brengen en op die manier het lijdensverhaal op een andere manier ten gehore te brengen. Hiermee hoopt het koor een breed publiek aan te spreken.

Bij deze ‘Passion’  zullen delen uit het evangelie van het lijdensverhaal voorgelezen worden. Deze lezingen zullen worden afgewisseld met hedendaagse, verbindende teksten, geschreven door ds. Jan Woltinge, die een brug zijn tussen het evangelie en datgene wat ons ook nu bezighoudt.

U bent van harte welkom om deze bijzondere viering met ons op mee te maken op

Zondag 25 maart om 19.00 uur in de Hervormde Kapel